Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi

WEB https://babaeskiataturkal.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye Mah. Lise Sok. No 16 Babaeski /KIRKLARELİ
VİZYON : Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, cumhuriyete ve demokrasiye kalben ve fikren inanmış, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişime açık kendilerini ifade edebilen öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ülkesine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen, insanlığa yararlı, geniş bir dünya görüşüne sahip, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen işbirliği ve ekip çalışmalarına katılan bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : - 2015-2016 eğitim öğretim yılında üniversiteye 38 öğrenciden 36 öğrenci yerleştirilmiştir. - eTwinning "Okuyorum Gelişiyorum Paylaşıyorum Projesi" Ulusal Kalite Etiketi - 2020 yılında yürütülen projelerden Ulusal Kalite Etiketi - 2022-2023 eğitim öğretim yılında YKS ye giren 48 öğrenciden 24 ü üniversiteye yerleşmiştir.

Saatler : 08.30 - 15.50
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Pansiyon : -
Servis : -
Ulaşım : Her vasıta ile gelinebilir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -